Linnenverhuur

Altijd voldoende linnen op voorraad. Een pakket op maat, van bedlinnen en tafellakens tot servetten en bedrijfskleding. Lekker schoon en tijdig aangevuld. Tex-Lin regelt het graag voor u. In overleg wordt het gewenste linnen aangekocht; de voorraad blijft bij u liggen.

 

Tex-Lin rijdt volgens een vaste route. Wij halen het linnen op en zorgen ervoor dat alles fris gewassen bij u wordt bezorgd. U betaalt een prijs per schoon geleverd artikel, volgens de afspraken die wij vooraf hebben bepaald in het huurcontract.

 

Werkwijze

Bestellingen kunt u tot uiterlijk dinsdagmiddag 15.00 uur doorgeven. De pakketten zullen dan in de vrijdagroutes worden bezorgd. Een linnenpakket zelf afhalen is alleen mogelijk in overleg.


Bedlinnen

De geur van frisse lakens en mooi, wit linnengoed. Een perfect visitekaartje voor logiesverstrekkers. Tex-Lin levert kwalitatief linnengoed voor 1 of 2 persoons bedden. Vervaardigd van polyester en katoen, afgewerkt met een satijnstreep.

Tafellinnen

IJzersterk tafellinnen met een strakke look. Of juist een sprekende kleur of trendy dessin. Tex-Lin maakt op verzoek een pakket op maat. Heeft u een voorkeur voor een bepaald materiaal, zoals katoen of vlaslinnen; het is allemaal mogelijk.

Bestel online

¦ Klik hier


Badlinnen/keukensets

Zachte badhanddoeken of praktische keukendoeken zijn onmisbaar in een hotel, vakantiewoning of restaurant. Tex-Lin zorgt voor schone pakketten op vooraad. Genieten voor uw gast en prettig werken voor uw personeel.

Texelse leverancier

¦ Schoonmaakproducten

¦ Sanitaire Hygiëne

¦ Schoonloopmatten

¦ Linnenverhuur

¦ Wasserijdiensten