Sanitaire hygiëne
op maat

Jouw toiletruimte optimaal ingericht

Image
Image

Hygiëne-oplossingen voor elk bedrijf

In welke branche je ook actief bent, een goede sanitaire hygiëne is belangrijk. Het draagt bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf en geeft klanten, gasten en medewerkers een veilig gevoel. Tex-Lin helpt je met de inrichting van je sanitaire ruimte. Wij leveren zeepdispensers, handdoekautomaten, sensorkranen, desinfectiedispensers, hygiëneboxen, toiletpapierhouders en

toiletbrilreinigers. Of je nu kiest voor design, comfort, praktisch of vandalismebestendig: wij kunnen de volledige ruimte voor je inrichten. Passend bij jouw wensen en de eisen van jouw bezoekers.

één staps reiniger en desinfecterend doekje.
Af te nemen per pakje 100 stuks € 7,07 excl. Btw.

Je toiletruimte optimaal ingericht

Een schone toiletruimte is natuurlijk een eerste vereiste. Uit onderzoek blijkt dat in een frisse en hygiënische toiletruimte bezoekers meer tijd nemen voor hun persoonlijke hygiëne. Maar ook comfort en gebruiksgemak zijn belangrijk. Handen wassen zonder de kraan aan te hoeven raken.

Zeep uit een dispenser zonder op een pompje te hoeven drukken. Of zelfs slimme sensorkranen, waarbij je met een handbeweging onder dezelfde kraan je handen kunt wassen met zeep én kunt desinfecteren zonder de kraan aan te raken. Hygiëne op het allerhoogste niveau. Tex-Lin vertelt je graag meer over de mogelijkheden en de kosten.

Kopen of huren

Is jouw sanitaire ruimte aan vernieuwing of een opknapbeurt toe? Tex-Lin adviseert je graag bij de koop of huur van je sanitaire meubilair.

Wij werken samen met enkele grote sanitairbedrijven die een ruime keuze hebben in toiletinrichtingen en sanitaire producten.

Wil je gaan voor de Wow-factor? Of kies je liever voor duurzaam en milieuvriendelijk? Wij denken graag met je mee.

Sanitaire service

Met alleen de inrichting van je toiletruimte ben je er nog niet. Uiteraard moet ook de sanitaire service goed worden geregeld.

Tijdig schone handdoekrollen, toiletpapier en navulproducten zoals zeep en desinfect. En het verschonen van hygiëneboxen. Tex-Lin verzorgt op contractbasis de sanitaire services voor jouw bedrijf.

Afhankelijk van de behoefte spreken we daarvoor een vaste frequentie af.

Zelf inkopen

Regel je de inkoop van toiletpapier, handdoekjes en andere navulproducten liever zelf? Geen probleem. Via ons schoonmaakgroothandel koop je dat snel en eenvoudig zelf in. Wat, wanneer en hoeveel jij wilt.

Profiteer ook van de voordelen

Tex-Lin is gevestigd op Texel. Wij kennen de lokale markt goed en weten waar ondernemers behoefte aan hebben. Doordat wij ons uitsluitend op het eiland richten met een brede dienstverlening, kan er veel.

Uitstekende service

Kleine oplages mogelijk

Snelle levering

Bezorging aan huis

Persoonlijk contact

Scherpe prijs

Ruim assortiment

Maatwerk

Klanten van Tex-Lin

smederij-texel
villa-verhuur-texel
Bij jef
Schapenboerderij Texel
Golfbaan de Texelse
Hotel kogerstaete

Wil je bestellen bij Tex-Lin?

Neem dan contact met ons op

Image

Jacco Vinke

Schilderweg 251 d

1792 CJ Oudeschild

Linnenverhuur

Wasserijdiensten

Schoonloopmatten

Schoonmaakgroothandel

Hygiëne Service

Copyright texlin.nl | Website door WEBJONGENS | Teksten door Tekstbureau Texel