Het beste linnengoed
voor jouw bedrijf

Verhuur van professioneel bedlinnen en ander linnengoed

Image
Image

Altijd fris en schoon linnengoed

Fris en zacht beddengoed dat uitnodigt om na een mooie vakantiedag heerlijk tussen de lakens te kruipen. Lekker wegdromen en uitkijken naar weer een mooie dag op Texel. Dat gun je toch al je gasten? Mooi en fris gewassen beddengoed draagt bij aan een fijne vakantie-ervaring en goede reviews.

Tex-Lin verzorgt de verhuur en reiniging van professioneel bedlinnen en ander linnengoed, zoals badlinnen, keukensets en tafellinnen. Aan hotels, vakantieparken, vakantiehuizen, kleine logiesverstrekkers, B&B’s en restaurants leveren wij kwalitatief hoogwaardig linnen dat ook na vele wasbeurten als nieuw blijft. Wij werken met linnenpakketten op maat die zijn afgestemd op jouw bedrijf of situatie.

één staps reiniger en desinfecterend doekje.
Af te nemen per pakje 100 stuks € 7,07 excl. Btw.

All-inclusieve verhuurservice

Huur je linnengoed bij Tex-Lin dan zorgen wij ervoor dat je altijd over voldoende en schoon linnen beschikt. We bekijken wat je nodig hebt en hoe we jouw wensen kunnen inpassen. We rekenen met stuksprijzen waarin naast de huurprijs ook het wassen en in principe de bezorging is inbegrepen.

Door te kiezen voor Tex-Lin, ben je verzekerd van kwalitatief en mooi linnengoed dat past bij een frisse uitstraling!

Hotels

Hotellinnen

Op vakantie kun je wat langer op bed blijven liggen. Dat doen jouw gasten ongetwijfeld ook graag! Lekker nog even doezelen onder fris gewassen en hagelwitte lakens. En afdrogen met heerlijk zachte handdoeken van zware kwaliteit. Tex-Lin maakt individuele afspraken met hotels over het benodigde hotellinnen.

Dat hangt af van het aantal bedden en de bezetting. Een of meerdere keren per week leveren wij schoongewassen linnenpakketten bij de hotels af. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er in het hotel voldoende linnengoed standaard op de plank ligt. Zodat er altijd genoeg bedlinnen en/of badlinnen aanwezig is bij onvoorziene omstandigheden.

Exclusief linnengoed voor jouw hotel

Huur je linnen bij Tex-Lin? Dan investeren we in linnengoed dat exclusief voor jouw hotel wordt gebruikt. Linnengoed dat mooi en kwalitatief hoogwaardig is. En daardoor geschikt voor intensief gebruik. Beddengoed dat na vele wasbeurten nog steeds mooi is.

De meeste hotels kiezen voor wit bed- en badlinnen, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. Hotellinnen huren heeft meer voordelen. Denk aan de tijd en de kosten die je bespaart met het wassen, drogen en strijken van al dat linnen. Nog los van de investering die je anders zelf moet doen en de organisatie eromheen. Tex-Lin neemt je die zorgen uit handen.

Vakantieparken

Linnen voor vakantieparken

Een schone accommodatie is voor de meeste gasten een van de belangrijkste voorwaarden waaraan een vakantieverblijf moet voldoen. Smetteloos wit en heerlijk geurend schoon beddengoed is daarom een must! Tex-Lin zorgt ervoor dat er altijd schone lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken beschikbaar zijn voor alle vakantiehuizen en chalets op jouw vakantiepark. En natuurlijk kunnen we ook zacht en comfortabel badlinnen van zware kwaliteit aanbieden. Alles geleverd in handige, hygiënisch verpakte pakketten.

Samen met jou bepalen we of het voldoende is om wekelijks schoon linnengoed aan te leveren of dat een eigen voorraad wenselijk is. In een persoonlijk gesprek stemmen we onze dienstverlening af op jouw behoeften.

B&B’s / Particulier

Kleine logiesverstrekkers

Heb je één of een paar vakantiehuisjes of run je een pension of bed & breakfast? Ook dan kan het aantrekkelijk zijn om linnengoed te huren. Dat kan behoorlijk wat tijd schelen en een flinke investering! In het wassen, strijken en drogen van beddengoed gaat veel tijd zitten. En als je veel wissels hebt, betekent dit ook dat je over voldoende bedlinnen moet beschikken. Zo’n voorraad kwalitatief goed beddengoed, kan flink in de papieren lopen. Tex-Lin denkt en rekent met je mee.

Wekelijks leveren we schone linnenpakketten bij je aan. Op de afgesproken dag geef je door wat je in de daaropvolgende week nodig hebt en wij zorgen ervoor dat dit tijdig bij je wordt afgeleverd.

De kans is groot dat je voordeliger uit bent met huurlinnen. In elk geval levert het je een flinke tijdswinst op! Heb je eigen beddengoed, maar wil je af van de rompslomp die het wassen, strijken en drogen met zich meebrengt? Tex-Lin biedt ook wasserijdiensten aan.

Bedrijfslinnen

Bedrijfslinnen

Uit eten gaan in een restaurant waar de tafels sfeervol zijn gedekt met mooi tafellinnen, geeft wat extra’s. Een smetteloos tafelkleed of tafellaken met bijpassende linnenservetten straalt kwaliteit uit. Als gast heb je echt het gevoel er even helemaal uit te zijn. Lekker genieten van goed gezelschap en een heerlijk diner. Tex-Lin helpt je bij de aankleding van je restaurant of horecagelegenheid. Wij voorzien jouw bedrijf van mooi, hoogwaardig en natuurlijk smetteloos schoon tafellinnen.

Daarnaast helpen wij je ook met overig horeca- of bedrijfslinnen. Tex-Lin levert o.a. koksbuizen, keukendoeken, of andere bedrijfskleding al dan niet in de huisstijl van je bedrijf. Ben je vooral geïnteresseerd in het wassen van horecalinnen en/of bedrijfskleding? Bekijk dan onze wasserijdiensten.

Waarom je kiest voor linnengoed van Tex-Lin

  • Kwalitatief linnengoed voor verhuurders en restaurants
  • Levering volgens afspraak
  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact op Texel
  • Maatwerk mogelijk
  • Scherpe prijs
  • Ook levering van kleine hoeveelheden
  • Korte lijnen

Klanten van Tex-Lin

Golfbaan de Texelse
Hotel kogerstaete
Bij jef
Schapenboerderij Texel
villa-verhuur-texel
boschenzee

Wil je bestellen bij Tex-Lin?

Neem dan contact met ons op

Image

Jacco Vinke

Schilderweg 251 d

1792 CJ Oudeschild

Linnenverhuur

Wasserijdiensten

Schoonloopmatten

Schoonmaakgroothandel

Hygiëne Service

Copyright texlin.nl | Website door WEBJONGENS | Teksten door Tekstbureau Texel