Een mooi welkom voor
jouw bezoekers!

Schoonloopmat met jouw bedrijfslogo

Image
Image

Houd zand, stof en vuil buiten de deur!

Om je bedrijf netjes te houden en de inloop van vuil, zand en modder tegen te gaan, is een schoonloopmat dé oplossing. En als je kiest voor een gepersonaliseerde mat met jouw bedrijfslogo is het ook nog eens een mooie binnenkomer! Tex-Lin biedt standaardmatten, maatwerkmatten en logomatten in diverse afmetingen.

Natuurlijk wil je je hotel, vakantiehuis, winkel of bedrijfspand schoon en netjes houden. De professionele matten van Tex-Lin vormen een combinatie van een schoonloop- en een droogloopmat, zodat je twee vliegen in een klap vangt.

Onze schoonloopmatten houden maar liefst 85 tot 90 procent van al het vuil, zand, water en stof tegen. Dat betekent niet alleen een representatievere ruimte, maar ook een flinke besparing op de schoonmaakkosten en de schoonmaaktijd van de vloer. Dat voordeel kan oplopen tot een kostenbesparing van wel 80 procent!

Tip:
Een frequent gereinigde mat, bespaart vloeronderhoud!

Interessant visitekaartje

Een logomat is een interessante binnenkomer voor je gasten of klanten. Ze kunnen letterlijk niet om je bedrijfsnaam heen. Ook kun je de matten door hun afmeting uitstekend inzetten voor de promotie van een product of dienst.

Naast de standaard zwarte matten, levert Tex-Lin ook matten in andere kleuren, modellen en afwijkende maten.

Matten omwisselen

Tex-Lin verkoopt en verhuurt schoonloop- en logomatten. Bedenk wel dat je met alleen de aanschaf van een schoonloopmat er nog niet bent! Het overgrote deel van al het ingelopen vuil en vocht blijft in de mat achter.

Dat betekent dat de mat zelf natuurlijk ook schoongemaakt moet worden. Wij bieden aantrekkelijke abonnementen waarbij we de wisseling van de mat(ten) in jouw bedrijf verzorgen.

Afhankelijk van jouw wensen en de gebruiksintensiteit wisselen wij elke 2, 4, 6 of 8 weken de matten om. Wil je incidenteel je schoonloop- of logomat laten reinigen? Ook dat kun je aan ons uitbesteden.

Bedrijfskleding

Wil je meer dan alleen matten met je bedrijfslogo? Tex-Lin levert bedrijfskleding voor alle branches in jouw huiskleuren en voorzien van je bedrijfslogo.

Van T-shirts tot veiligheidsschoenen, overalls, blouses en schorten. Een bijkomend voordeel: wij kunnen ook de was voor je verzorgen!

Waarom je kiest voor een schoonloopmat van Tex-Lin

  • Houd vuil en vocht voor het overgrote deel tegen
  • Bespaart op de schoonmaakkosten en schoonmaaktijd
  • Verbetert de uitstraling van je bedrijf
  • Bevordert de veiligheid en voorkomt glijpartijen
  • Is multifunctioneel inzetbaar in ieder bedrijfspand
  • Aantrekkelijke omwissel-service
  • Ieder ontwerp mogelijk

Klanten van Tex-Lin

Golfbaan de Texelse
smederij-texel
villa-verhuur-texel
Hotel kogerstaete
Schapenboerderij Texel
boschenzee

Wil je bestellen bij Tex-Lin?

Neem dan contact met ons op

Image

Jacco Vinke

Schilderweg 251 d

1792 CJ Oudeschild

Linnenverhuur

Wasserijdiensten

Schoonloopmatten

Schoonmaakgroothandel

Hygiëne Service

Copyright texlin.nl | Website door WEBJONGENS | Teksten door Tekstbureau Texel